Lütfen bekleyin..



Deva’da İl Başkanı Müjdeci’ye yazık ettiler

12 Nisan 2023, 16:56 - Okunma: 496

14 Mayıs genel seçimleri milletvekili seçimlerinden partisinden ve Millet ittifakından 1. Sırada milletvekili adayı gösterilmesi beklenen ve kentte en başarılı siyasetçiler arasında yer alan Av. Melik Müjdecinin aday gösterilmemesi kentte tepkiye neden oldu. 3 yıldır Batman’da sahada olan ve sürekli vatandaşlarla iç içe olan Av. Melik Müjdeci genç oluşu ve hukukçu kimliğiyle Batman’lıların sevdiği bir isim olmuştu.

SAHADA OLAN BİR SİYASETÇİYDİ

Batman’ın sevilen ailelerinden Kanaat önderi Hacı Bahri Müjdecinin oğlu olan Av. Melik Müjdeci Babasının yolundan giden bir siyasetçi olurken, vatandaşların sevdiği isim olmayı başardı. Batman’da 5 katlı parti binası, binlerce üyesi, her gün yerel medyada yer bulan ve sıra dışı açıklamalarıyla gündem oluşturan Müjdeci gelecek vaad eden bir siyasetçi oldu. 
İki buçuk yıldır kendi öz imkanlarıyla yaptığı başarılı çalışmalarla toplumun büyük beğenisini kazanan Müjdeci Batman’daki bütün partilerden daha fazla çalışan ve halkın sorunlarını gündeme getirten bir isim olmuştu. 


Hiçbir zaman ailesinin ismini kullanmayan Müjdeci üç yıllık zaman zarfında Batman'da taraflı tarafsız yüreklere dokundu. Öte yandan sosyal medyada birçok kişi tarafından milletvekili adayı gösterilmeyen DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci’ye destek mesajları yağdı. Vatandaşlar Genel merkezede bu kararından dolayı tepkili.
Öte yandan sosyal medyada birçok kişi tarafından milletvekili adayı gösterilmeyen DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci’ye destek mesajları yağdı. Batman'ın daha fazla vekil ile mecliste temsiliyeti ve parlamenter sisteme dönüş için önemli destek fırsatı kaçırıldı mesajı verildi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=