Lütfen bekleyin..



CHP’li adaylara coşkulu karşılama

11 Nisan 2023, 15:43 - Okunma: 319

14 Mayıs Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Batman 1.sıra milletvekili adayı olarak belirlenen Hüseyin Yaşar ve adaylar Batman hava limanda coşkuyla karşılandı. Ankara’dan Batman’a dönen CHP Milletvekili 1.sıra adayı Hüseyin Yaşar’ı karşılamak üzere çok sayıda partili Batman Hava Limanına akın etti. Yüzlerce aracın oluşturduğu konvoyla parti il binasına gelen

Yaşar, kendisine gösterilen ilgiden dolayı parti teşkilatına teşekkür etti.  Öte yandan CHP Batman Milletvekili adayları Hüseyin Yaşar, Dicle Arslan, Orhan Ekmen, Abdullah Polat ve Menduh Atak’ın katılımıyla seçim lokali açılışı gerçekleştirildi.

“VARLIĞINIZLA BİZE BÜYÜK GÜÇ VERDİNİZ”

Lokal açılışında konuşan CHP Batman milletvekili adayı Hüseyin Yaşar," Öncelikle mübarek Ramazan ayında oruçlu halinizle bizi burada yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim.

Bu inancı, coşkuyu, umudu paylaşmak için burada olmanız bizim için çok kıymetli. Neyin inancı biliyor musunuz? Çare olmaya olan inancımızı. Bugün burada, değişimin coşkusunu ve aydınlık günlerin umudunu paylaşıyoruz. İnanın varlığınızla bize çok büyük bir güç verdiniz.


Başlangıçlar çok önemlidir. Evet siyasete bugün başlamadım, neredeyse yarım asırlık bir tecrübem var ama artık Türkiye için de Cumhuriyet Halk Partisi için de Hüseyin Yaşar için de yepyeni bir dönem başlıyor. Bakın, tüm aday arkadaşlarımız ve yeni Türkiye için birlikte çalışacağımız Millet İttifakı'nın çok değerli temsilcileri de burada bizimle. Onlar da aynı heyecan ve kararlılıkla" dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=