Lütfen bekleyin..



Vali Canalp’e Polis Haftası ziyareti 

10 Nisan 2023, 18:23 - Okunma: 275

İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, emniyet mensuplarıyla birlikte Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 178. Yılı münasebetiyle Valimiz Ekrem Canalp’ı makamında ziyaret ederek, günün anısına çiçek takdim ettiler.   Kabullerinden dolayı Vali Canalp’a teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Kıraç, 10 Nisan Polis Haftası nedeni ile gerçekleştirecekleri etkinlikler hakkında bilgi verdi. İl Emniyet Müdürü ve beraberindeki emniyet mensuplarına ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirten Vali Canalp, Türk Polis Teşkilatı’nın 178. Kuruluş Yıl Dönümünü ve Polis

Haftası’nı kutlayarak, tüm emniyet mensuplarına sağlık, mutluluk ve başarılar diledi. VALİ CANALP, POLİS TEŞKİLATINI KUTLADI Türk Polis Teşkilatının 178. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Batman Valisi Ekrem Canalp, kutlama mesajı yayımladı. Vali Canalp, “Türk Polisinin, bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de her türlü zorluğun üstesinden geleceğine, ülkemizin ve vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için var gücüyle çalışacağına olan inancımı özellikle belirtmek istiyorum. Başta Batmanımızın bir huzur şehri olması için büyük bir sorumluluk ve fedakârlık içinde görevlerini ifa eden tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarının 10 Nisan Polis Gününü kutlar, görevleri başında şehit olan polislerimize Allah'tan rahmet, kahraman gazilerimize ve görevi başında bulunan tüm polislerimize ve ailelerine de sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim” dedi. 
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=