Lütfen bekleyin..



Doğru Parti Kılıçdaroğlu’nu destekleyecek

07 Nisan 2023, 20:08 - Okunma: 411

Doğru Parti Genel başkan yardımcısı Ferman Yüksel Ankara’da CHP Milletvekili aday adayı Hüseyin Yaşar’ı ziyaret etti. Doğru Partinin Kılıçdaroğluna yönelik desteğini yineleyen Yüksel’e teşekkür eden Hüseyin Yaşar şu açıklamayı yaptı. “Genel seçimlerde 13. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal KILIÇDAROĞLU'na Desteklerini açıklayan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı sn.

Mustafa SARIGÜL, Genel başkan yardımcıları sn. Hüseyin Güzel sn. Zeynel Abidin Aktay ve Doğru Parti Genel başkanı sn. Rifat SERDAROĞLU ile Genel Başkan yardımcıları sn. Ferman Yüksel'e ve Avam Apaydın'a teşekkür ediyorum. 7 partinin desteğiyle Batman'da seçimde yer alacağız. ve halkın büyük desteğiyle millet ittifakı olarak başarıyla çıkacağız.” dedi

Doğru Parti Genel Başkan yardımcısı hemşerimiz Ferman Yüksel ise konuşmasında "Doğru parti olarak hem milletvekilliğinde hemde Cumhurbaşkanlığında ittifaka sadık kalacağız. Ve sonuna kadar destek vereceğiz. Desteğimiz sonuna kadar Kılıçdaroğlu ve Batman Milletvekili adayımız Hüseyin Yaşar’adır. Tüm Batman halkını Kılıçdaroğlu’na desteğe davet ediyoruz." 

Millet ittifakı ve CHP 1. sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar 11 Nisan'da Batman'a gelerek görkemli bir karşılama yapılacak. halkın umudu olduklarını açıklayan Yaşar 20 yıldır Batman'ı bu hale getirenlerden sandıkta hesap sorulacağını belirtti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=