Lütfen bekleyin..



Batman’dan  İsrail’e tepki 

06 Nisan 2023, 16:11 - Okunma: 174

Batman'da bir araya gelen sivil toplum kuruluşları, Siyonist işgal rejiminin Kudüs'te, Mescid-i Aksa'da Müslümanlara yönelik saldırılarını tel'in etti. Gülistan Caddesi'nde teravih namazının ardından Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu öncülüğünde yapılan basın açıklamasına çok sayıda kişi katıldı.Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan basın açıklamasını STK'lar adına okuyan Şehmus Önlü, Kudüs'ün Siyonist işgal rejiminin değil tüm Müslümanların

toprağı olduğunu söyledi.İşgal rejiminin türlü entrikalarla mübarek şehir Kudüs’ü Yahudileştirme politikaları yürüttüğüne dikkat çeken Önlü, "Siyonist işgal güçleri, Ramazan ayının 14'üncü gecesinde mübarek Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi. Teravih namazından sonra Kıble Mescidi’ne sığınan Müslümanlara orantısız güç kullandı. Her Ramazan ayında bu tür insanlık dışı vahşeti işleyen işgalciler, yine Müslümanların mukaddesatını mübarek Ramazan ayında çiğnedi. Mübarek Ramazan ayında Filistinli kardeşlerimize karşı gerçekleştirilen bu alçakça saldırıları lanetliyoruz." dedi. 
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=