Lütfen bekleyin..



DEVA BATMAN'A KATILIM VE DESTEK SÜRÜYOR.  

05 Nisan 2023, 22:05 - Okunma: 240

DEVA Partisi Batman Teşkilatı'na katılım ve destek mesajları seçim öncesi dönemde hız kazandı. DEVA Partisi Milletvekili A. Adayı Melik Müjdeci'nin de katıldığı programda aralarında eski Cizre Belediye Başkanı ve Şırnak Milletvekili Seyyit Haşim Haşimi'nin yegeni Dr. İlyas Kaplan'ın bulunduğu kalabalık bir ekip, DEVA Partisi'ne destek mesajı verdi. Programda konuşan DEVA Partisi Batman Milletvekili A. Adayı Melik Müjdeci, "Haşimi ailesinin hem bölgemizde hem ülkemizde saygınlığı ve birçok husustaki çabaları çok iyi bir şekilde bilinmektedir.

Özellikle bölgemizde yıllardır süregelen birçok sorunun çözümü için bir araya gelmenin değerinin gün be gün arttığı bir dönemden geçiyoruz. Bu dönem ülkemizin geri kalan belki de 50 yılı için çok önemli bir süreçtir. Değişime olan inancın bu   kadar arttığı bu dönemde birlikte başaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye artık yeni bir yükseliş dönemini başlatacaktır. Bu uğurla her türlü desteğini göstermekten geri durmayan başta Sayın Haşim Haşimi olmak üzere tüm aile mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum." dedi. Programda konuşan DEVA Partisi İzmir Milletvekili A. Adayı Dr. İlyas Kaplan ise, “Bizim amacımız milletimizin her alanda yaşadığı sorunların sesi olmak ve milletimizin her ferdinin mağdur ve mağrur  hissetmemesi için çalışmaktır." dedi.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=