Lütfen bekleyin..



Bakan Bozdağ iftar programına katıldı 

05 Nisan 2023, 22:03 - Okunma: 226

Batman’a gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ merkez Gülistan Caddesinde esnaf ziyaretinde bulunan Bakan Bozdağ, esnafın sorun ve taleplerini dinledi.  Esnaf ziyaretinin ardından Bakan Bozdağ, Siyasi parti, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, merkez mahalle muhtarları ve vatandaşlarla iftar programında bir araya geldi.  İftarda konuşan Bozdağ "Doğru adımları atarak, doğru işleri yaparak ülkemizi bu krizlerin

bulaşmadığı teğet geçtiği bir ülke haline getirdik. Allah nasip ederse ülkemizde yaşanan şu andaki ekonomik daralmayı da ortadan yine biz kaldıracağız. Dün yaptık bugün yine yapacağız. 21 Şubat 2001 ekonomik krizinden sonra çökmüş olan Türkiye'yi ve stop olmuş olan ekonomiyi nasıl ayağa katırdıysak aynı şekilde ve inançla Türkiye'nin bugünkü sıkıntılarını da bir bir ortadan kaldıracağımızdan hiç kimsenin endişesi olmasın. Yaşanan deprem felaketi bizi bu konuda atacağımız adımların istikametini değiştirmeyecektir. Türkiye'nin daha güçlü yürüyüşüne kimse ket vuramayacaktır. Bu işi Allah'ın izniyle beraber yapacağız." Dedi. İftar programının ardından Bozdağ kentten ayrıldı.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=