Lütfen bekleyin..



Av. Şenses “Oda ve sendikalarımız hedef alınmıştır”

04 Nisan 2023, 15:50 - Okunma: 320

Batman Barosu ev sahipliğinde bir araya gelen Esnaf Odaları Birliği, Mimarlar Odası, Petrol İş Sendikası, EĞİTİM-SEN, Genel-İş, SES ve Kahveciler Odası tarafından ortak açıklama yapıldı. Batman Baro Başkanı Av. Erkan Şenses tarafından okunan basın açıklamasında “Biz aşağıda ismine yer verdiğimiz odalar ve sendikalar olarak görevimizi kanunlar çerçevesinde yerine getirirken

 Anayasa Mahkemesi kararlarında da sıklıkla vurgulandığı üzere demokratik baskı grubu görevini de yerine getirmekteyiz. Bu faaliyetlerimizden rahatsızlık duyan çevrelerin yargıyı alet ederek kurumlarımızı kriminalize etme girişimine karşı kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı doğmuştur. 
Faaliyetlerimiz ilgili kurum ve Bakanlıklar tarafından periyodik biçimde denetlenmekte olup bu durum yargı makamlarınca da bilinen bir husustur. Biz aşağıda ismine yer verdiğimiz odalar ve sendikalar olarak müfteri sözde gizli tanığın kurumlarımız hakkındaki alçakça iftiralarına karşı kamuoyuna duyarlılık çağrısında bulunuyor, bu müfterinin yargı önünde hesap vermesi için mücadele edeceğimizi duyurmak istiyoruz. “ denildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=