Lütfen bekleyin..



Yeşil Sol Cudi seçim lokalini açıldı

04 Nisan 2023, 15:45 - Okunma: 246

Yeşil Sol Parti Batma’da seçim startını büro açılışı ile gerçekleştirdi. Cudi Mahallesinde gerçekleşen açılışa Halkların Demokratik Partisi (HDP), Milletvekilli Feleknas Uca, HDP, DBP, Yeşil Sol Parti İl Örgütleri ve çok sayıda kişi katıldı. Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) Êlih İl Örgütü seçim startını seçim bürosu açılışı ile gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü Sedef Özdemir,

Batman halkının 5-0 ile AKP-MHP iktidarının göndereceğini söyledi. Daha sonra konuşan HDP Milletvekilli Feleknas Uca, seçim bürosu açılışını miting alanına dönüştüren Cudi Mahallesi sakinlerine teşekkür etti. Seçim bürosu açılışındaki yoğun kalabalığın özgürlük talebindeki ısrarın bir göstergesi olduğunu dile getiren, “Büyük bedeler vererek bizim bugüne gelmemize vesile olanlara selam olsun.  Hedeflerinin kentten 5 milletvekilli çıkarmak olduğunu belirten Uca, “Bu seçim varlık yokluk seçimidir. Bu seçim çok önemli bir seçim. Hainlere, tecritlere dur diyeceğiz” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=