Lütfen bekleyin..



SP’li Fırat’tan Ortadoğu Uyarısı

21 Eylül 2017, 18:25 - Okunma: 1284

Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat Ortadoğuda ve Irakta yaşanan gelişmelerle ilgili bir açılama yaparak Türkiye’nin Ortadoğu Bataklığına çekilmek istendiğini belirtti.“ORTADOĞUDAKİ OYUNA DÜŞMEYELİM” Saadet Partisi İl Başkanı Fırat açıklamasında “Günlerdir Dünya gündemine bir bomba gibi düşen Kuzey Iraktaki Referandum bölgemizde hergün biraz daha ısınarak gerilmeye devam etmektedir. Aslında tamamen bir senaryonun parçası olan bu Referandum, ABD tarafından bilinçli olarak şişirilmekte ve başta Türkiye olmak üzere tüm Ortadoğu ülkelerini kendi kirli emellerine alet etmeye çalışmaktadır.

Bugün Kuzey Irakta yapılmak istenen Referandumu “ Sözde” istemeyen ABD ve Batı, içten içe bu Referandumun yapılmasını çok arzu etmektedir.  Zira Barzani’n ABD, İngiltere, Fransa ve diğer batı ülkelerine bu kadar direnmesi mümkün değildir. Buna inanmakta büyük bir saflıktır. Çünkü bazı İslam ülkelerinin kukla idarecileri gibi, Barzani’yi yerinde tutan, destek veren bu güçlerdir. ABD geçmişte Irakta Saddam’a yaptığı gibi “Kuveyt’i işgal et” taktiği ile Barzani’ye bu Referandumu eninde sonunda yaptıracak ortamı gererek Türkiye’yi ve İran’ı Ortadoğu batağına çekerek, bu cadı kazanında İslam ülkelerini İsrail’in güvenliği için karşı karşıya getirecektir. Çünkü Ortadoğu yeniden şekilleniyor 22 ülkenin sınırları değişecek dolayısıyla ABD, İsrail ve Kuzey Irak üçgeninde Başta Türkiye olmak üzere diğer İslam ülkelerini İsrail’in isteklerine boyun erdirecektir.
Bölgedeki terör olaylarını başlatan, besleyen Lojistik her türlü desteği veren ABD yine sinsi ve hain planlarından birini devreye koymak üzeredir. Onun için önümüzdeki süreç çok önemlidir. Siyasi iktidara düşen en büyü görev aklıselim bir siyaset ile bu bataktan en az zararla çıkmaya çalışılmasıdır.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=