Lütfen bekleyin..



Kısmet Çelik’e Mersin’de büyük destek

03 Nisan 2023, 15:35 - Okunma: 308

14 Mayıs 2023 Milletvekili Genel seçimlerinde Mersin’den aday adayı olan İyi parti Batman eski il başkanı Kısmet Çelik’e büyük bir destek olurken, dört koldan çalışmalarına devam ediyor. Mersin’de büyük bir ilgiyle karşılanan Çelik bir çok kesime yönelik ziyaretlerine devam ederken, temayül yoklamasında desteklerini esirgemeyen tüm partili arkadaşlarına teşekkür etti.

Çelik “İl Merkez ve diğer ilçelerimizde yaptığımız yoğun bir çalışma sonucunda 1453 üyemiz temayül yoklamasında bizlere oy vererek destek verdi. Biz kendimize yakışanı yaparak temayülden onlarca aday adayı arasında alnımızın akıyla çıktık. Çünkü Doğu ve Güneydoğulu halkımızın oylarını almak için yoğun bir çaba sarf ettik. Temayül sonuçlarından sonra Genel Merkezimiz son kararını verecektir. Biz görev adamıyız. Partimizin ilkeleri doğrultusunda Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER ve üst kurullarımızın en doğru kararı vereceklerinden şüphemiz yoktur. Temayül yoklamasında bizlere oy veren, vermeyen, manevi olarak yanımızda olan bütün teşkilatlarımıza, delegelerimize, üyelerimize ve Mersin halkına çok teşekkür ediyorum. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=