Lütfen bekleyin..



İsmail Zengin; “Batman’da güçlenen ve büyüyen partiyiz”

29 Mart 2023, 16:51 - Okunma: 497

Gelecek partisi il başkan Vekili İsmail Zengin yaklaşan 14 Mayıs seçimleri öncesinde partiye olan ilginin her geçen gün arttığını belirterek Millet ittifakı içinde yer alan Gelecek Partisinin ülkenin yönetiminde söz sahibi olacağını belirtti. Gazete sahibimiz Nimet Dal ile görüşen Zengin partiye yapılan aday adayı müracaatlarının değerlendirildiğini belirterek bu seçimden güçlenerek çıkacaklarını vurguladı.

“BATMAN İÇİN HEDEF ÇITAMIZI BÜYÜTTÜK”

Başkan Vekili Zengin, Gelecek Partisinin temel politikasının halkın refahını artırmak, ülkenin kalkınmasını sağlamak, adaleti ve eşitliği tesis etmek olduğunu belirterek partilerine Batman’da da büyük bir ilgi olduğunu belirtti.  Zengin "Uzun bir dönemdir siyaset sürecinde oluşan kamplaşma, ötekileştirme politikaları partimizin kuruluşundan sonra ve göstermiş olduğumuz çok ciddi bir emekten sonra biz bu bütün dışlayıcı politikaları bertaraf ederek Batman’da yer edindik ve ciddi manada da vatandaşlarımız arasında kabul gördük. Bunun seçime yansıyacağına inancımız tamdır. Binlerce üyemizle seçime hazırız.14 Mayıs'taki 28. Dönem milletvekili seçimlerinin ülkenin demokrasisine, iç huzuruna ve sosyal barışına hizmet etmesini temenni ediyorum.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=