Lütfen bekleyin..



Emin Çelik: “Batman’a hizmet edecek adaylar olmalı"

27 Mart 2023, 22:38 - Okunma: 536

Batman’ın sevilen isimlerinden Koçerler Derneği başkanı BATSO eski Meclis Başkanı ve İş adamı Emin Çelik 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri öncesinde gazetemize açıklamada bulundu. Ülke genelinde ve Batman için Milletvekili adaylarının açıklanacağı 10 Nisan tarihinde açıklanacak olan adayların önemli olduğunu belirten Çelik bu seçimde halkın

 TBMM’de görmek istediği adayların ön planda olacağını ve halkın oy verirken, partinin göstereceği adayıda göz önünde bulunduracağını açıkladı. 

“ADAYLAR ÖN PLANDA OLACAK”

Emin Çelik gazetemize yaptığı açıklamada “ Hayırlı bir seçim olur inşallah. Ümit ediyoruz ki kazasız belasız bir seçim olur. Nihayetinde seçimde bizim yapacağımız tek şey var aday gösterilecek olan şahıslara göre artık siyaset yapılıyor. 14 Mayıs’taki seçimlerde şahısların kendisine oy vereceğiz. Çünkü baktığımızda bütün partiler birleşmiş. Sağcı solcu kim ne görüşte olursa olsun ikiye bölünmüş durumda. Kimse kimseyi kandırmasın. Bu saatten sonra parti ambleminin pek önemli olduğunu düşünmüyorum. Güneydoğu Anadolu bölgesinde partilerin göstereceği kişilerin dürüst, onurlu, şerefli ve halkın içinden gelen adayların olması beklentisi var.

Herkes bizim için kıymetlidir ama Batman’a hizmet edebilecek adayları tercih etmeliyiz. Cumhurbaşkanlığı seçimine gelince 2 aday var. İki aday içinde sağdada solcular var, solda da sağcılar var. Birleşmeler olmuş durumda. Bir taraftan Cumhuriyet Halk Partisinin öncülüğünde olan Millet ittifakına baktığımızda İyi Parti var, Saadet var, Deva, Gelecek partisi var ve HDP’nin perde arkasında desteği var. Öbür taraftan Cumhur ittifakına baktığımızda Ak Parti öncülüğünde MHP, Yeniden Refah, BBP ve HÜDAPAR var. İki ittifakada baktığımızda da aynı görüşlü partiler farklı oluşum altında. Bence vatandaş bu seçimde aday’a göre partilere oy verecek. Hemşerilerimizin Batman’ın yerli ve milli adayların üzerinde daha fazla duracaklarını, Batman’a daha iyi hizmet edecek olan adaylar için özgür iradesini sandığa yansıtacağını bekliyorum. Bu seçimde adaya göre gideceğiz.”dedi.     

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=