Lütfen bekleyin..



Türkiye’de örnek proje oldu, 87 köy evi sıfırdan yenileniyor 

24 Mart 2023, 00:46 - Okunma: 673

Batman’ın başarılı firmalarından Canozan inşaat 540 haneli Çeltikli köyünde Bismil Beritanlı göçebeleri Dicle Batman baraj iskanı Aile tarım ikmal projesi kapsamında 87 adet tek katlı 2+1 müstakil evi sıfırdan temelden yeniliyor.  Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan çalışmayla yıkılma tehlikesi bulunan ve çürük olan evler yıkılarak yerlerine yenisi anahtar teslimi köylülere teslim edilecek.

DEPREME DAYANIKLI EVLER 

Batman il sınırında bulunan Çeltikli köyünde çalışmayı yürüten Canozan inşaat sahibi M. Şirin Budak ve Şantiye şefi Ozan Budak çalışmaların yılsonuna kadar tamamlanarak hak sahiplerine teslim edeceklerini belirtti.    Bismil’in en büyük köylerinden Çeltikli köyünde devam eden Çalışmada 40 işçi görev alırken, evler 110 metrekarede, çatılı kiremitli, 10 adet kolon ve perde beton kullanılarak depreme dayanıklı ve kullanışlı bir halde yapımları sürüyor.

  CANOZAN İNŞAAT SEKTÖRDE BAŞARILI 

Canozan inşaat Batman’da 21 yıldır bu sektörde onlarca kamu inşaatını başarıyla tamamladı. Batman’ın sevilen mütahitlerinden Mehmet Şirin Budak’ın sahibi olduğu firma daha önce Ağrıda 7 farklı köyde afet evleri, Batman’da 4 lise, 1 sağlık ocağı, 3 spor salonu, 2 ortaokul, 1 Anaokul, Karamanda öğrenci yurdu,    Mardin’de 2 ortaokul, Muğla Milas’ta gençlik spor merkezi, İzmir’de gençlik spor merkezi, 3 tane okul, köylerin altyapıları, silvan, Kozluk, Bismil ve Nusaybin, Midyatta çok sayıda projeye imza attı. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=