Lütfen bekleyin..



Milletvekili Hamidi Ziyaretlerine Devam Ediyor

20 Eylül 2017, 18:40 - Okunma: 3926

Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi Batman’da ilçelerin yanı sıra kentte bulunan kurum ve kuruluşlara yönelik ziyaretlerini aksatmadan devam ediyor. İlçelerde kongrelere de katılan Hamidiye vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Batman’da olduğu süre içinde halkın içinden kopmayan ve sürekli vatandaşların içinde bulunarak sorunlarını dinleyen Ataullah Hamidi Batmanlı işadamları, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Demir ve dostlarla biraraya gelerek istişarede bulundu. Daha sonra Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş ve Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş'i ağırlayan Ataullah Hamidi Ardından Gercüş İlçe Başkanı Ali Öner ve beraberindeki heyetini ağırladı. Gün boyunca yoğun ziyaretçi trafiği yaşayan Hamidi Akabinde Memur-Sen Batman Şube Başkanı Mehmet Ergin'i ağırladı.
Milletvekili Ataullah Hamidi Görüşmelerde Batmanın sorunlarını görüşerek verimli istişarelerde bulunduklarını ve ziyaretlerinden dolayı tüm misafirlerine teşekkür etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Mehmet Rauf Aydın. Tpao.emekli
2564 gün önce
İşte Gerçek siyasetçi halkın içinde olup seçim bitti diye toplumdan kopmadan sorun dinleyerek ziyaretlerde buluna bilendir. Seven olur sevmeyen olur hizmetler memleket için var olunca haliyle herkes tarafında takdir edilir. Buda Sn.Ataullah beyin. Deneyiminden ksynaklanıyor.meclis çatısı halka hizmet için vardır. Güzel Diyolğ ve istemeyi bilmek önemlidir .üzümü yiyebilmek için bağcıyı dövmekten ziyade üzümü yemeyi ve kazanmayı bilmektir. Allah güç kuvvet versin. Ve barışa kardeşlige vesile kılsın. Tarafsız yorumcu.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=