Lütfen bekleyin..



Kalkan ve Özoğul Ailesinden Görkemli Düğün

20 Eylül 2017, 18:39 - Okunma: 7257

Batman’ın tanınmış ailelerinden Kalkan ve Özoğul Aileleri, önceki gün düzenlenen görkemli düğün töreniyle misafirlerini ağırladılar. RENKLİ DÜĞÜNBatman Eski Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan’ın Oğlu Mahsum Kalkan, Batmanın sevilen iş adamı Hıfzullah Özoğul’un kızı Esra Özoğul ile Salon Rezidansta düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler.

Düğüne katılan davetlileri Hüseyin Kalkan ve Hıfzullah Özoğul kapıda karşıladı. Yoğun ilgi gören düğüne herkesimden yoğun ilgi vardı.  Düğün öncesinde mevlidi şerif okutulurken, davetlilere yemek ikramında bulunuldu.

BATSO ADAYLARI DÜĞÜNDE BİR ARADA 
7 Ekim tarihinde yapılacak olan Batso seçiminde aday olan Mevcut Başkan Abdulkadir Demir’in yanı sıra Başkan adayları Osman Nasıroğlu ve Mehmet Ekinci’de genç çiftin mutluğuna ortak oldular. Başkan Adayları Kalkan ve Özoğul ailesini bu mutlu günde yalnız bırakmayarak nikah şahidi de oldular.  


Genç çiftin nikahını Belediye evlendirme müdürü Nuri Turgut kıyarken, nikah şahitliğini ise Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, İl Genel meclisi Başkanı Salih Altun, Akparti Merkez ilçe Başkanı Kenan Özoğul, Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş, Batso Başkanı Abdulkadir Demir, eski başkan Osman Nasıroğlu, Batso Başkan adaylarından Mehmet Ekinci, eczacılar birliği yönetim kurulu üyesi eczacı Faruk Ekmen yaptılar. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Batman’ın kanaat önderlerinden Süleyman Özdemir, Petrolspor Başkanı Ekrem Konaç ve yönetim kurulu üyeleri, Dinç Grup Yönetim Kurulu Başkanı Selman Dinç, İş adamı İhsan Duran, Ramazan Bozkurt, İlhan Çalar’da düğüne katılan isimler arasında yer aldılar. 


KALKAN VE ÖZOĞUL’DAN TEŞEKKÜR
Destan Müzik grubunun sahne aldığı düğüne Siyasi parti temsilcileri, Oda yöneticileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, Muhtarlar, İş adamları, Sanayiciler ve seçkin bir davetli topluluğu ile iki ailenin akraba, dost ve sevenleri katıldı.
Gecede yöremizin sevilen sanatçıları sahne alırken, davetliler Kürtçe Müzik eşliğinde bol bol halay çekti. Güzel ve nezih bir ortamda başlayan düğün töreni, mutlu bir şekilde tamamlandı. Batman eski Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan ve İş adamı Hıfzullah Özoğul tüm masaları ziyaret ederek bu mutlu günden kendilerini yalnız bırakmamalarından dolayı tüm misafirlerine şükranlarını sundular.
Batman Demokrat Haber Gazetesi olarak Kalkan ve Özoğul Ailelerinin bu mutlu gününü kutlar, Mahsum Kalkan ve Esra Özoğul’a ömür boyu mutluluklar dileriz. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=