Lütfen bekleyin..



Belediye ekipleri dört koldan çalışıyor

21 Mart 2023, 15:49 - Okunma: 264

Batman Belediyesi, Şanlıurfa ilinde meydana gelen sel nedeniyle yol, sokak, cadde, evlerdeki temizlik çalışmalarını sürdürürken Batman’daki çalışmalarını da aksatmıyor.Geçtiğimiz hafta Şanlıurfa yaşanan sel felaketinin ardından meydana gelen deprem ve selden zarar gören bölgelerde temizlik çalışmalarını sürdüren İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı 6 kişilik ekip ve 2 araç, bir yandan selde mahsur kalan vatandaşlara

yönelik arama kurtarma faaliyetini sürdürürken, bir yandan da selden etkilenen yerlerde tazyikli su ile temizleme, yıkama çalışmaların gerçekleştirerek salgın hastalıkların da önüne geçmiş oluyor.

BELEDİYE YAĞIŞLARI FIRSATA ÇEVİRDİ

Batman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kent genelinde bulunan tüm yeşil alanlarda çim güçlendirme çalışmasına başladı. 5 kişilik ekip yağışları fırsata çevirerek yeşil alanlarda gübreleme yapıyor. 

EKİPLER HER YERİ İLAÇLIYOR

Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü, çevre ve halk sağlığını korumaya yönelik başlattığı çalışma kapsamında; sivrisinek, karasinek, akrep ve larvayla mücadeleye kapsamında kent genelinde hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Bahar mevsimi ile birlikte ilaçlama sayısını artıran Batman Belediyesi, yılın tamamına yaydığı program çerçevesinde larva ile mücadele kapsamında; vatandaşların sorunsuz ve rahat bir yaz mevsimi geçirmesi için büyük çaba harcıyor. Ekipler 459 adet bodrum ile kent genelinde bulunan 16 bin bacayı dumanlama yöntemiyle ilaçladı. 

13 BİN 800 KİŞİ FAYDALANDI

Batman Belediyesi, 7’den 77’ye toplumun tüm kesimlerine sunduğu hizmetlerini sportif alanda da sürdürüyor.Batman’da 2021-2022 yılları arasında Futbol, Voleybol, Basketbol, Hentbol, Masa Tenisi, Yüzme, Güreş, Tenis, Kick Boks, Dart, Badminton, Okçuluk, Kadın Futbolu, Step Aerobik, Pilates ve Fitness gibi 16 farklı spor branşından 13 bin 800 kişi faydalandı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=