Lütfen bekleyin..



“Biz Anadoluyuz” Projesinin Yürütme Kurulu Toplantısı Yapıldı

20 Eylül 2017, 18:37 - Okunma: 1261

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan “Biz Anadoluyuz" projesinin Yürütme Kurulu Toplantısı, Vali Ahmet Deniz’in başkanlığında yapıldı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki 21 ilden seçilecek 15 yaş ve altı, 50 bin katılımcının ülkemizin farklı şehirlerini ziyaret etmelerini sağlayarak, iller arasında kardeşlik köprüsünün kurulması ve kardeşlik ruhunun geliştirilmesi, terör örgütlerinin istismarından ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması,

 kardeşlik ve huzura katkı sunulmasını ve iller arasında kültürel ve ortak değerlerin paylaşılmasını hedefleyen projenin tanıtım toplantısı Valilik toplantı salonunda yapıldı. 
Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Deniz’in yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Vali Yardımcısı Serap Özem Çetin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Musrafa Bakçepınar, İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan ve ilgili kurum yöneticileri katıldı. 
İlimizde “Biz Birlikte Anadoluyuz” projesi kapsamında, ilimiz merkez ve bağlı köy okullarında eğitim gören 2 bin 500 öğrencinin gruplar halinde Samsun’a gönderilmesi planlanmaktadır.
  
Bu tür gezilerle öğrencilerin yurdun dört bir yanını görmesi hedeflendiğini belirten Vali Deniz, projenin, Anadolu’nun ortak kültürel değerlerinin gençlere aktarılması iller arasında kardeşlik köprüsünün kurulması ve kardeşlik ruhunun geliştirilmesi, milli birlik ve beraberliğin sağlanması konusunda büyük katkı sunacağını belirtti. 
Toplantı ilimizde proje kapsamında yürütülecek çalışmaların değerlendirilmesinin ardından sona erdi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=