Lütfen bekleyin..



Ferhat Nasıroğlu İlçe ve beldelerde yoğun ilgiyle karşılandı

21 Mart 2023, 15:53 - Okunma: 1292

AK Parti Batman Milletvekili aday adayı Ferhat Nasıroğlu aday adaylık çalışmaları kapsamında yürüttüğü teşkilat ziyaretlerine ilçe ve beldelerle başladı. Batman’ı yeni dönemde TBMM’de temsil edecek vekil adaylarının açıklanmasına sayılı günler kala Batman’ın gururu ve Türkiye markası FERNAS yönetim kurulu başkanı Ferhat Nasıroğlu’nun Milletvekili adayı adayı olması kentte en çok konuşulan ve ilgi çeken gündemi oldu.

İLÇELERDE VEKİL GİBİ KARŞILANDI

Ferhat Nasıroğlu Milletvekili aday adaylığı müracaatını yaptıktan sonra Dün Sason, Kozluk, Bekirhan ve Balpınar beldesinde belediye başkanları, İlçe başkanları, muhtarlar ve vatandaşları ziyaret etti. 
Nasıroğlu'nun ilk durağı Sason ilçe teşkilatı oldu. İlçe başkanı Mehmet Böğüş ve teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Nasıroğlu daha sonra Sason belediye başkanı Şafi Yavuz, Yücebağ Belde Belediye Başkanı Abdullah Bil ve Yücebağ Belde başkanı Ethem Çetinkaya ile de görüştü. Kozluk ilçe başkanı Abdüllatif Baltaş, teşkilat üyeleri ve belediye başkanı Ayhan Eren'i de ziyaret eden Nasıroğlu'nun son durağı Balpınar beldesi oldu. Bugünde Beşiri Hasankeyf ve Gercüş’te ziyaretlerine devam edecek. İlçe ve beldelerde büyük bir ilgiyle karşılanan Nasıroğlu bu süreçte milletvekili aday adaylarıyla bir araya gelecekleri mesajını da verdi.

BATMAN MARKA ŞEHİR OLACAK

Batman’a eğitimden sağlığa, Külliye yerleşkesi, sosyal yardımlar ve öğrencilere burs ve kente kazandırılan onlarca FERNAS markası fabrikayla kentin sevdalısı olan ve binlerce insana iş imkanı sağlayan Ferhat Nasıroğlu’nun kentin milletvekilliğine aday adayı olması Batman’lı hemşehrilerimiz tarafından oldukça memnuniyetle karşılandı. Hayırsever Merhum Hacı Necat Nasıroğlu’nun verdiği aile terbiyesi, iş ahlakı, mütevaziliği ve memleket sevdasıyla bu işe koyulan Ferhat Nasıroğlu’nun Milletvekili olması durumunda proje ve hizmetlerle Batman bölgenin marka şehri olacak.  

KÜLLİYE CAMİSİ 1 AYDA HAZIR

FERNAS tarafından yapımı devam eden Necat Nasıroğlu külliyesi kompleks inşaatında Cami inşaatının bitme aşamasına geldiğini belirten Ferhat Nasıroğlu, Bayram namazını Külliye camiinde kılacakları müjdesini verdi.  

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=