Lütfen bekleyin..



Fuarda Nissan Arabalarına İlgi Yoğun oldu

19 Eylül 2017, 17:24 - Okunma: 2187

Batman’da hafta sonu düzenlenen Tarım ve sanayi fuarına yerel firmaların yanında Türkiye markası firmalarda katıldı. Fuarda çok sayıda Ulusal marka otomobil ve Traktör şirketi de yer aldı. NİSSAN ARABALAR GÖRÜCÜYE ÇIKTIBatman Nevroz alanında kurulan alanda açılan Fuara Vurallar Nissan Diyarbakır Genel Müdürlüğü de tam kadro katıldı. Nissan’ın son model Otomobil ve Jipleri Görücüye çıktı.

Fuarda Nissan Genel Müdürü Baran Vural, Satış Müdürü Nazan Oktay ve Satış elemanları vatandaşlara yakın ilgi gösterdiler.


NİSSAN BÖLGEDE EN FAZLA SATIŞ YAPILAN ARAÇ 
Vurallar Nissan Genel Müdürü Baran Vural ve Satış Müdürü Nazan Oktay gazetemize yaptıkları açıklamalarında “Bütün fuarlara katılıyoruz. Batmanlıların ve Güneydoğu halkının ilgisinden memnunuz. Araçlarımız 1. sırada. En fazla Novara XTrail ve Qashqai modellerimiz ilgi görüyor. Araçlarımızın tanıtımlarını yaptık. Bölgeye ciddi bir rekabet getirdik. Son dönemde Batman’a çok sayıda araba sattık. Türkiye’de ve bölgede en fazla satılan arabalar arasında yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Araçlarımız Japon, 3 yıl 100 Bin KM garantili. Servis bakımlarını Diyarbakır’daki Vurallar Serviste Tecrübeli elamanlarla gerçekleştiriyoruz. Satış ve Servis’te 100’e yakın personelimiz çalışıyor.  1 ay sonra Elazğ’daki Sanayi fuarına da katılıp tüm araçlarımızın tanıtımını yapacağız.” Dediler. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=