Lütfen bekleyin..



Hayvancılık OSB’si derhal hayata geçmeli

13 Mart 2023, 17:07 - Okunma: 218

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin ve Kasaplar Derneği Başkanı Ali Rüzgar, hayvan çiftlikleri için tahsis edilecek OSB arazisinde basın açıklaması yaparak, sürüncemede kalan, daha sonra askıya alınan Hayvancılık OSB’sinin derhal hayata geçirilmesini istediler. HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin yaptığı açıklamada, “Sizin aracılığınızla bir şeyi dile getirmek istiyorum.

 Batman’ın beş tane milletvekili var. Milletvekillerinin kaç tanesinin bu konudan haberi var bilmiyorum ama biz duyuruyoruz. Bakın böyle bir proje söz konusu. Bir önceki vali tarafından alınan bir karar. Gerekli fizibilite çalışmaları yapılmış. Karar alınmış. Şu an ise hangi sebeple askıya alınmışsa bile bunu kabullenmek istemiyoruz. Batman halkının hizmetine konulması için takip edeceğiz. Sonuçlandırmaya çalışacağız.”Dedi.

500 YATAKLI HASTANE İNŞAATINA ZİYARET

Temeli atılan 500 yataklı hastanenin inşaat alanını ziyaret eden HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Batman’ın bu hastaneye ihtiyacı olduğunu, hastanenin bir an önce bitirilip hizmete girmesi için konunun takipçileri olacaklarını söyledi.  


500 yataklı hastanenin inşaat alanını ziyareti sonrası açıklama yapan Başkan Şahin, “Hayırlı olsun. Yıllarca beklediğimiz çok da takip ettiğimiz, sık sık sorduğumuz, yetkililere seslendiğimiz 500 yataklı bölge hastanemizin temeli kazıldı, iş makinaları girdi, çalışmalara başladı. Seçim öncesinde özellikle bu çalışmanın yapılması iyi bir şey oldu. Batman halkının bu hastaneye ciddi bir ihtiyacı var.” İfadelerini kullandı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=