Lütfen bekleyin..



Batman’a Bir Taziye Evi Daha

19 Eylül 2017, 17:07 - Okunma: 2725

Batman Belediyesi, toplumsal dayanışma ve ananelerinde önemli yer tutan taziye konusunda, halkımızın ihtiyaç duyduğu yeni taziye evlerini hayırsever vatandaşların desteğiyle birlikte kentimize kazandırıyor. Mehmet Eke adlı Batmanlı iş adamının desteğiyle hayata geçirilen ta

ziye evine, iş adamının vefat etmiş babasının adı verildi. Beşevler Mahallesi 1322. Sokakta yapılan Batman Belediyesi Seyîd Hasan Taziye Evi kadın ve erkekler için 2 kat şeklinde inşa edildi.
Arsası Belediye tarafından karşılanan ve Belediye İmar Müdürlüğü tarafından projelendirilen Batman Belediyesi Beşevler Seyîd Hasan Taziye Evi, toplamda 900 m2 alandan oluşuyor. 
Batman her alanda hizmet üretmenin çabası içerinde olduklarının altını çizen Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY; “ halkımıza hizmet etmeyi önemseyen vatandaşlarımızı da taktir ediyoruz. Bu nedenle Beş Evler mahallesindeki taziye evine iş adamının babasının ismini verdik. Kendilerine teşekkür ederiz” şeklinde açıklama yaptı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=