Lütfen bekleyin..



Batman yardımlaşmada “TEK SES, TEK YÜREK” 

10 Mart 2023, 16:43 - Okunma: 501

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketi vesilesiyle geliri depremzede kardeşlerimize aktarılmak üzere Batman Valiliği himayelerinde Batman Belediyesi, STK’lar ve vatandaşlarımızın katılımıyla “Afetzedeler için Tek Ses, Tek Yürek” temasıyla iyilik buluşması yoğun bir katlımla gerçekleştirildi.  

İL PROTOKOLÜ VE STK’LAR BİR ARADAAtatürk Parkında düzenlenen ve üç gün sürecek etkinliğin açılışına TBMM 20, 21 ve 26. dönem Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Vali Ekrem Canalp’ın eşi Dr. Ayten Canalp, Vali vekili Kadir Kılıç, Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz, İl Protokol üyeleri ve eşleri, ilçe Kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum yöneticileri, siyasi parti başkanları, ile oda ve STK başkaları ile çok sayıda vatandaş katıldı.    Etkinliğin açılışını gerçekleştiren Bayan Canalp ve Vali Vekili Kılıç, etkinliğin amacına ilişkin basın mensuplarına ilişkin açıklamada bulundular.   FELAKETİN İZLERİNİ HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ  Vali eşi Dr. Ayten Canalp, konuşmasında “Afetzedelerimizin umutla uzanan ellerini her zaman Batman olarak tutmaya devam edeceğiz. Biliyoruz ki acılar paylaşıldıkça ve iyilikle, merhametle hafifletilir. Kadirşinas Batman halkına en kalbi şükranlarımı sunmak istiyorum. Esnafıyla, kurumlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla, iş insanlarıyla öyle yoğun bir ilgi gösterdiler ki bu iyilik hareketimize hepsine gönülden şükranlarımızı sunuyoruz. diye konuş  VALİ VEKİLİ KILIÇ TEŞEKKÜR ETTİ Daha sonra konuşan Vali Vekili Kadir Kılıç, “Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu süreci el ele, yürek yüreğe, omuz omuza vererek bu zor günleri aşabilmeyi inşallah göreceğiz. Depremin ilk gününde toplanan yardımlar sırasında bir vatandaşımızın bir kuru ekmek için bir not yazarak getirip bağışlamıştı. Notta şöyle yazıyordu: ‘Elimde gelen bu kadar, hakkınızı helal edin.’ O Yüce gönüllü insanların sayesinde bu zor günler aşılacak.” dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=