Lütfen bekleyin..



Batman Basın konseyinin yeni başkanı Nedim Arslan oldu

05 Mart 2023, 15:12 - Okunma: 366

Batman Basın Konseyi hafta sonunda kongreye gitti. Batman Basın Konseyi'nin tek listeyle gidilen kongresinde Nedim Arslan Başkan seçildi.Batman-Siirt Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavir Bölge Odasında yapılan kongreye ASKON Batman Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, Batman Basın Derneği Başkanı Cebrail Uyanık, davetliler, Batman'da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

DİVAN BAŞKANLIĞINI NASIROĞLU YAPTI

12'ncisi yapılan kongrede Divan Başkanlığına Selman Nasıroğlu, eğitimci Ramazan Bozkurt, iş insanı Kenan Nasıroğlu ve Sadettin Vergili seçildi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından konuşan eski Başkan Ercan Arslan bugüne kadar yaptıkları çalışmaları anlatarak  görev aldıkları süre zarfında konseyi kurumsal bir yapıya getirdiklerini belirterek yeni seçilecek arkadaşlarını tebrik etti. 

ARSLAN ‘MESLEKİ SORUNLARA DUYARLI OLACAĞIZ’

Yapılan kongrenin ardından Başkanlığa seçilen Nedim Arslan, "Hedefimiz Batman Basın Konseyini daha da iyi bir yere getirmektir. Derneğin kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen ve bugünlere getiren tüm yönetimlere huzurunuzda teşekkür ediyorum. Yeni yönetim olarak kentin sorunlarının yanı sıra mesleki sorunlara duyarlı olacağımızı belirtmek istiyorum. Batman basınının '' dedi.

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

Batman Basın Konseyi'nin seçimlerine tek listeyle gidilirken Başkanlığa Nedim Arslan seçilirken yönetim kurulunu ise Murat Ezgin, Vedat Aker, Veysi Arslan, Orhan Turan, Faysal Adanır ve Mustafa Seven olarak belirlerken, Salih Seyhan Alaeddin Atakul ve Ekrem Turgut ise denetim kurulunu getirilirken, disiplin kuruluna ise Ekrem Aktaş, Osman Arslan ve Yahya Çiftçi olarak belirledi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=