Lütfen bekleyin..



Özdemir “EYT hayırlı olsun”

01 Mart 2023, 15:40 - Okunma: 304

Batman Milletvekili Ziver Özdemir, emeklilikte yaşa takılanların durumunu düzenleyen kanun teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.Özdemir, “uzun zamandır kamuoyunun gündeminde bulunan EYT ile ilgili Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve

 Ak Parti’nin EYT sorununu çözmek için uğraştığı herkesin malumudur. 10 ilimizde meydana gelen deprem sonrasında milletvekilleri olarak deprem bölgesinde çalışmalara iştirak ettiğimizden dolayı TBMM Genel Kurul çalışmalarına verilen ara nedeniyle biraz geciken bu kanun teklifi görüşmelerini tamamladık ve yasalaştırdık. Ak Parti olarak vatandaşımıza vermiş olduğumuz bir sözü daha yerine getirdiklerini belirten Özdemir, ilk etapta 2 milyon 250 bin vatandaşımızın emekliliğe hak kazanacağını  ve 08.09.1999’dan önce sigorta girişi olanlar için yaş şartı aranmayacağını ifade etti. Özdemir “Bu kanunla emekliliğe hak kazanan vatandaşlarımıza hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=