Lütfen bekleyin..



Batman’dan Göksun’a kardeşlik köprüsü kurdu

26 Şubat 2023, 15:19 - Okunma: 388

Kahramanmaraş’ta yaşanan asrın en büyük deprem felaketi nedeniyle Göksun ilçesinde yaraların sarılması için koordinatör Vali olarak görev yapan Vali Canalp geceli gündüzlü çalışmasına devam ediyor. Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde en ücra köylere kadar giderek sorunlarını ve taleplerini dinleyen Vali Ekrem Canalp’e çoğu zaman Batman’daki bürokratlar ve hemşerilerimizde ziyaretlerde

bulunarak moral desteği veriyorlar. Yaşanan üzücü depremde Güneydoğu’da yardım ve yardımlaşmada en önde olan şehrin Valisi olan Canalp Batman halkının gösterdiği birlik ve dayanışmayıda her yerde övüyor ve örnek gösteriyor. 

YENİDEN BİR KENT İNŞA EDİLECEK 

Kahramanmaraş Göksun’da deprem Koordinasyonunu sağlayan Vali Ekrem Canalp ile Akparti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Sivas Milletvekili Mehmet Habip Soluk, Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ve koordinatör Vali Yardımcısı Sedat Sezik’in katılımıyla Göksun ilçesinde yapılacak yeni konut ve sanayi alanlarının tespiti ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=