Lütfen bekleyin..



BAŞKAN GÜR'DEN DEPREMZEDELERE MORAL ZİYARETİ

23 Şubat 2023, 17:32 - Okunma: 218

AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür, yurtta kalan depremzedeleri ziyaret etti.Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen asrın felaketi olarak nitelendirilen depremin yaraları sarılmaya devam ederken, Batman'da da depremzedeler misafir ediliyor.Sübeyve Ana Öğrenci Yurdu'nda kalan depremzedeleri ziyaret eden İl başkanı Gür ve yönetimi burada kalan afetzedelerle sohbet etti.

Misafirlerle tek tek ilgilenen ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan başkan Gür, Türkiye'nin asrın felaketini yaşadığını ifade ederek, herkesin yaraları sarmak hususunda gayretler gösterdiğini söyledi.

Gür, konuşmasının devamında şunları kaydetti:"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da talimatlarıyla yurtları tüm Türkiye'de olduğu gibi Batman'da da depremzedelerimize açtık. Devletimiz verdiği destek ile depremzedelere  beslenme, barınma ve psikolojik destek sağlanıyor. Devletimiz her zaman ayaktadır ve bu vatandaşlarımız bize emanettir. Ev sahipliği yapan bizlere de büyük görev ve sorumluluklar düşüyor. Bizler Batman'da yaşayanlar olarak depremzedeli misafirlerimize sahip çıkmalıyız.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=