Lütfen bekleyin..



Çarşı’da yangın paniği! 

21 Şubat 2023, 02:43 - Okunma: 263

Batman’ın Çarşı Mahallesi’nde bir işyerinde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.Bir işyerinde çıkan yangının dumanı kilometrelerce öteden görülebilirken, sünger ve yün satan işyeri kullanılamaz hale geldi. 

Batman’ın Çarşı Mahallesi İkinci Cadde olarak bilinen bir işyerinde yangın çıkarken, sünger malzemesi satan işyeri kullanılamaz duruma geldi. Henüz nedeni bilinmeyen yangın kısa sürede tüm işyerini sardı. Yangının fark edilmesi üzerine işyeri sahibi ve çevredeki vatandaşlar 112’yi arayarak yangın ihbarında bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler, yangına farklı noktalardan müdahale ederek yangını kontrol altına alarak kısa sürede söndürdü. Batman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, çevrede güvenlik kordonu oluştururken polis ekipleri vatandaş ve esnafın zarar görmemesi için büyük çaba sarf etti. BAŞKAN YARDIMCISI ÖZKAN BİZZAT TAKİP ETTİ Batman Belediyesi Başkan Yardımcısı Muzaffer Özkan ve bazı birim müdürleri ile yangının çıktığı yere giderek yangın söndürme çalışmalarını bizzat takip etti. Yangın kısa sürede söndürülürken, yangının çıktığı işyeri kullanılamaz hale geldi, yangın söndürme çalışmalarında ise çevrede bazı dükkanlar da dumandan etkilendi.  HÜDA PAR İL BAŞKANI ŞAHİN YANGIN YERİNİ İNCELEDİ HÜDA PAR İl Başkanı Davut ŞAHİN ve beraberindeki heyet ile birlikte iş yeri sahibi ile görüşülmüş ve bilgi alış-verişinde bulunulmuştur. Açıklamada “Bu gibi durumlarda HÜDA PAR heyeti olarak elimizden geldiği ölçüde mağdur vatandaşlarımızın yanlarında olacağımızı söyledik, işyerini ziyaret ettik. Geçmiş olsun ve Allah beterinden korusun dileklerimizi kendilerine ilettik.”denildi. 
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=