Lütfen bekleyin..



Dinç grup depremzedeler için seferber oldu

14 Şubat 2023, 17:42 - Okunma: 628

Depremin ağır şekilde hissedildiği yerlerden olan Gaziantep Nıurdağında yıllardan bu yana Otobanda hizmet veren Dinç Mevlüt Usta tesisleri ve Dinç gruba bağlı şantiyeler depremzedelere kucak açarken, tesise uğrayanlara sıcak yemek, kahvaltı ve erzak yardımı, iş makinalarıyla enkaz kaldırımı ve depremde büyük zarar gören köylere araçlarla gıda ve erzak dağıtımı yapılıyor. Dinç grup sağlık ekibini de deprem bölgesine giderek kurtarma çalışmalarında faal şekilde görev alıyor.

VATANDAŞLARIN YARALARINI SARMAYA ÇALIŞIYORLAR

Dinç grup yönetim kurulu başkanı Selman Dinç  ekibiyle beraber üzücü depremin yaşanmasından sonra Nurdağına giderek yardım çalışmalarını koordine ederek vatandaşları bir an olsun bile yalnız bırakmıyor.150’ye yakın depremzede vatandaş tesiste misafir edilirken, köylere sürekli gıda yardımı, Malatya’ya erzak odun, kömür soba yardımı, Adıyaman ve Maraş’a çadır ve konteynır yardımı yapıldı. Deprem bölgesinde enkaz kaldırma çalışmalarında 25 Kamyon ve 10 eskavatör halen çalışmalarını sürdürüyor. 


Batman’ın hayırsever iş adamı merhum Ahmet Dinç tarafından kurulan ve Adana-Şanlıurfa Otoyolu üzerinde bulunan Dinç Mevlüt Usta dinlenme tesisleri, Maraş merkezli yaşanan feci deprem sonrası 10 ili etkileyen büyük bir yıkımda vatandaşlara desteğini sürdürüyor.  Deprem sonrası her kesimden kurum kuruluş mağdur depremzedeler için seferber olurken, bir destek de Nurdağı otoban üzerinde bulunan Batmanlıların tesisinden geldi. Antep Nurdağı mevkiinde bulunan tesise uğrayanlara çorba ikramında bulunarak destek olmaya çalışıyor.

BATMANLILAR ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ YAPTI

Zor şartlarda deprem bölgesinde çalışan tek petrol dinlenme istasyonu oİş adamı Selman Dinç Depremin ağır yara verdiği Adıyaman’da TPAO bölge Müdürü Mustafa Demir ekibinin gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederek bu zor süreçte Batman halkının 7’den 70’e görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini belirterek Deprem bölgesinde Batmanlı hemşerilerine övgü olduğunu dile getirdi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=