Lütfen bekleyin..



Vali Canalp depremzede köylülerle bir arada

13 Şubat 2023, 16:08 - Okunma: 275

Depremin ağır yıkım gerçekleştirdiği Kahramanmaraş Göksun’da Koordinatör Vali olarak görev yapan Vali Canalp bir yandan Batman’daki çalışmaları aksatmazken, diğer yandan deprem bölgesinde vatandaşların sorun ve taleplerini dinliyor. Batman’lı vatandaşlar Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’ın gösterdiği yakın hassasiyet ve gece gündüz demeden Batman’da ve deprem bölgesinde mağdur vatandaşların yaralarının sarılması için gösterdiği çaba ve özveri için teşekkür ettiler.

DEPREM BÖLGESİNDE YOĞUN ÇALIŞMA

  Batman’daki yoğun temposunu Adıyaman’da da sürdüren ve Kahramanmaraş Göksun’da Deprem koordinasyonunu sağlayan Vali Ekrem Canalp, depremden etkilenen Büyükkızılcık köyü Kocatepe Mezrasını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerine yoğun şekilde devam eden Vali Canalp Kanlıkavak köyünüde ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelip Muhtar Lütfü Buğdaycı’dan ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Deprem’in yaşanmasından sonra Batman’da evine giremeyen binlerce ailenin yerleşme ve barınma ihtiyaçlarının giderilmesi için yoğun bir çabası olan Vali Canalp deprem bölgesinde önce İslahiye ardından Maraş Göksun’da Koordinatör Vali olarak görev yapıyor. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=