Lütfen bekleyin..



Batman Park Avm’den deprem bölgesine 1 Milyon TL yardım

13 Şubat 2023, 16:05 - Okunma: 343

Batman Park Avm yönetim kurulu başkanı Av. Ahmet Şükrü Deniz tarafından yapılan açıklamada “Ülkemizde yaşanan Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetinde meydana gelen 10 ilimizde büyük yıkıma neden olan deprem tüm ülkemizde olduğu gibi hepimizi derinden yaralamıştır. Batman Park AVM ailesi olarak deprem felaketinin yaşandığı ilk günden bu yana bölgeye ayni yardımlar

yapılmış olup yapılmaya da devam edilmektedir. Batman Park AVM ailesi olarak yaşanan afet sonrası genel hayatı olumsuz etkileyen şartların ortadan kaldırılması veafetzede vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla yönetim kurulumuzun aldığı karar gereği maddi yardım yapılması kararı alınmıştır. Bu kapsamda (Afad)T.C.İçişleri Bakanlığı Afad Ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına(1 Milyon Tl) yardım yapılmıştır. İnşallah tüm bu sıkıntıları da birlikte aşacağız. Yaşanan felakette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=