Lütfen bekleyin..



Rektör Durmuş’tan Milletvekili Hamidi’ye teşekkür ziyareti

19 Eylül 2017, 02:56 - Okunma: 1216

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Batman Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nin kurulmasında göstermiş olduğu yoğun çaba ve desteklerinden dolayı Batman Milletvekili Ataullah Hamidi’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, TEKNOPARK’ın Bakanlar Kurulu tarafından kuruluşunun onaylanması sürecinde Milletvekili Ataullah Hamidi’nin ve Batman Valisi Ahmet Deniz’in çok emeği geçtiğini belirterek, “Sayın Vekilimize ve Valimize teşekkür ediyorum” dedi. 
REKTÖR’DEN HAMİDİ’YE TEŞEKKÜR
Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Milletvekilimiz sağ olsun işin tıkandığı anda devreye girerek sorunları çözdüğünü, gerçekte TEKNOKENT’in Batman’da kurulmasının bir hayal olduğunu, ancak yoğun çaba ve siyasi destek ile bu hayali gerçeğe dönüştürdüklerini ifade eti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Batman Milletvekili Hamidi, “Siyasi anlamada Batman için üzerlerine düşen her görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Teknoloji geliştirme bölgesinin fiziki kuruluşunun tamamlanmasından sonra Batman’ın arge ve teknolojik ürün üretimi noktasında bölgede parmakla gösterilen il olacaktır. TEKNOKENT’in kuruluşunda özellikle Rektörümüz ve Valimizin çok büyük emekleri var, bu sebeple ben de kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=