Lütfen bekleyin..



HDP’nin deprem bölgesine yardımı sürüyor

13 Şubat 2023, 15:58 - Okunma: 368

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Batman İl Örgütü tarafından kurulan ‘Kriz Koordinasyonu’ depremin ilk gününden bu güne kadar başlattıkları yardım kampanyası adeta seferberliğe dönüştü. HDP Batman İl Örgütü ve bileşen partiler, Emek ve Demokrasi Platformunun dahil olduğu Kriz Koordinasyonu kuruldu. Kurulan koordinasyon acilen program oluşturarak seferberlik ruhuyla

çalışmaya başladı. HDP İl eş başkanları Hürriyet Kaytar, Hüseyin Sarik ve DBP Merkez İlçe Başkanı Cengiz Eğlenti yapılan çalışmalarla ilgili basın toplantısı düzenledi. Batman halkının göstyerdiği yakın ilgi ve alakaya teşekkür ettiler.  

YOĞUN İLGİ VAR

 Oluşturulan 100 kişilik heyet Malatya, Gaziantep ve Adıyaman’a hareket ederek deprem bölgelerinde kriz koordinasyon merkezlerinde görev aldı.

  Batman’da ise kriz koordinasyonu öncülüğünde başlayan yardım toplama çalışmaları yapılan çağrılarla adeta bir seferberliğe dönüştü.  Batman halkının seferberliğiyle sabah erken saatlerden gecenin geç saatlerine kadar günlük olarak onlarca tır Batman’dan deprem bölgesine hareket etti. 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=