Lütfen bekleyin..



Günlük 300 soba üretiyorlar

13 Şubat 2023, 15:44 - Okunma: 249

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için meslek liselerimizin iş birliğinde gönüllü öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından soba, barınma çadırı, seyyar tuvalet ve su deposu üretilmeye başlandı.Deprem bölgesinde meydana gelen ısınma ihtiyacı için meslek liselerimiz tarafından çadır dışı sobalar üretilmeye başlandı.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Batman Bölge Müdürlüğünden alınan variller önce temizlenip ardından tüm işlemlerden geçerek soba haline getirildi. Üretimin yapıldığı meslek liselerini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, gönüllü olarak çalışan öğretmen ve öğrencilerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Deprem bölgelerindeki tüm ihtiyaçlar için öğretmen ve öğrencilerimizin seferber olduğunu ve çalışmaların gece-gündüz devam ettiğini belirtti. Ayrıca deprem bölgesinden gelecek talepler doğrultusunda meslek liselerimizde soba, çadır ve seyyar tuvalet üretiminin devam edeceğini söyledi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=