Lütfen bekleyin..



Toptancılar derneği yardım kampanyası başlattı

12 Şubat 2023, 15:16 - Okunma: 461

Batman Gıda ve Toptancılar Derneği başkanı Süleyman Emek ve yönetim kurulu deprem bölgelerine teslim edilmek üzere çok sayıda yardım tır’ı gönderdi. Adıyaman İslahiye ve Nurdağına ziyaret gerçekleştiren Başkan Emek Batman dönüşünde yönetim kurulu üyesi ve Disiplin kurulu başkanı Mehmet Direkle birlikte kentte taziye ziyaretleri gerçekleştirirken Batman'da misafir edilen aileleride ziyaret ederek ihtiyaç ve taleplerini dinlediler. Batman'da 10 bölgeye yerleştirilen aileler için yardım kampanyası başlatıldı. Ailelere gıda yardımı yapılacak.

Batman'da 10 bölgeye yerleştirilen aileler için yardım kampanyası başlatıldı. Ailelere gıda yardımı yapılacak. Dernek Başkanı Süleyman Emek ve Yönetim Kurulu üyeleri başta olmak üzere bütün üyelerinin büyük destek verdiği yardım kampanyası tüm hızıyla devam ediyor.Yardım çalışmaları hakkında bilgi veren Batman Gıda ve Toptancılar Derneği Başkanı Süleyman Emek; “İlk etapta topladığımız yardım tırlarımızla beraber Gaziantep iline bağlı Islahi’ye ilçesine gittik. Bölge koordinatörü olan sayın Valimiz Ekrem Canalp ile birlikte yardım çalışmalarına eşlik ettik. Amacımız doğru ve amacına uygun dağıtım yapmaktı. Çok şükür yönetimimiz, üyelerimiz ve hayırseverlerimizin yardımlarını dağıtıyoruz. En kısa zamanda yeni yardım tırlarımız yola çıkacak. Süreç bitene kadar yardımlarımız devam edecek. Allah destek veren herkesten razı olsun. “ diye konuştu. Başkan Emek, ‘Gün yardımlaşma, dayanışma ve kaynaşma günü’ olduğunu belirterek, 85 milyonun tek yürek olması gerektiğini de sözlerine ekledi.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=