Lütfen bekleyin..



BBP MKYK Üyesi Recep Er'den deprem bölgesiyle dayanışma

10 Şubat 2023, 15:52 - Okunma: 328

Büyük birlik partisi Batman teşkilatı depremzedelere yardım ulaştırdı. BBP MKYK Üyesi ve Bölge sorumlusu Recep ER yaptığı açıklamada "Depremin ilk saatlerinde Genel Başkanımız Sn. Musatafa Destici Başkanlığında “ Deprem Koordinasyon ve Yardımlaşma Kurulu “ oluşturularak ve Depremin yaşandığı 10 il ve ilçelerimizde de kurullarımızı oluşturarak hem sahada hızlı bilgi almak hemde ekiplerimizle acil ihtiyaç listelerini oluşturup gerekli yardımları ulaştırmaya başladık.

Ayrıca Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları olarak tüm görevlilerimizi ve mensuplarımızı Depremde etkilenen bölgelerimizde AFAD koordinesinde gönüllü olarak arama-kurtarma çalışmalarına destek vermek üzere çalışmaktadırlar. Batman İl Başkanlığımız Depremin ilk gününden itibaren 15+15 toplam 30 kişilik iki ekip oluşturup adıyaman,a gönderilerek AFAD koordinesinde arama-kurtarmaya destek vermektedirler. 9 şubat’ta Batman’dan Adıyaman’a bir yardım tır’ı yolladık ve yardımlarımız devam edecektir, “ Yaralarımızı Birlikte Saracaz “Hayatını kaybedenlere ALLAH’tan rahmet, Yaralılarımıza acil şifalar ve sabır dilerim."dedi.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=