Lütfen bekleyin..



Başkan Müjdeci ve ekibi depremzedelerle dayanışma içinde

10 Şubat 2023, 13:12 - Okunma: 233

DEVA Partisi Batman teşkilatı bölgemizde yaşanan deprem sonrasında depremzedeleri yalnız bırakmadı.Acil malzemelerden oluşan bir yardım tırını hazırlayan DEVA Partisi Batman teşkilatının yardımları Kahramanmaraş'a ulaştı.Yardım tırı ile birlikte bölgeye giden DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, "Bölgemizi büyük oranda tahrip eden, on binlerce vatandaşımızı aramızdan alan ve

yüz bine yakın vatandaşımızı yaralayan bu deprem sonrasında gün dayanışma günüdür. Gün, birlik olma ve yaraları sarma günüdür. Biz de DEVA Partisi Batman teşkilatı olarak, öncelikle Kızılay'a giderek kan bağışında bulunduk. Halen de kan ihtiyacı var.  Bütün halkımızı kan vermeye davet ediyorum.
Bünyemizde acil malzemelerden oluşan yardım tırımızı hazırlayarak depremden etkilenen vatandaşlarımıza bizzat ulaştırmak için yola çıktık. Maraş'ta maalesef hava çok soğuk ve halk çaresiz durumda. Her türlü destek büyük önem arz ediyor.

Bizlerde orada yardımda bulunduk ve acil ihtiyaçları vatandaşlarımıza ulaştırdık. Bu felaketin yaralarını sarmak için herkes elinden geleni yapıyor. Fakat büyük bir kaos ortamı var. Hayatını kaybedenlere rahmet, yaralananların da en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyorum.  Türkiye'deki tüm teşkilatalarımız ile acil ihtiyaçları karşılamak üzere dayanışmayı büyüteceğiz." ifadelerini kullandı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=