Lütfen bekleyin..



AKSOY, GAZİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

19 Eylül 2017, 02:51 - Okunma: 1098

Her yıl 19 Eylül tarihinde kutlanan Gaziler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımlayan Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, gaziliğin şehitlik mertebesinden sonra gelen en güzel ve en onurlu unvan olduğunu söyledi.

Şehitlik ve Gazilik mertebelerinin insanımızın gönlünde daima farklı bir yeri olduğunu dile getiren Başkan Vekili AKSOY: “19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Mustafa Kemal ATATÜRK'e "Mareşal Rütbesi" ile "Gazilik" unvanı verilmiştir. Ülkemizde her yıl 19 Eylül tarihi “Gaziler Günü” olarak kutlanmaktadır. Gaziler günü aynı zamanda “Kahramanlık Günü”dür. Vatanı için, milleti için, bayrağı için ve tüm kutsal değerleri için şehitlik ve gazilik onuruna kavuşan vatandaşlarımıza, Kurtuluş Savaşı Kahramanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları ve ebediyete intikal eden tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. 19 Eylül Gaziler Günü kutlu olsun” dedi.|

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=