Lütfen bekleyin..



Kurt ve Çiftçi ailesinin mutlu günü

05 Şubat 2023, 15:18 - Okunma: 693

Mahsum Kurt’un öğretmen oğlu ve Ankara’da Otel sahibi iş adamı Aydın Kurt’un yeğeni Eğitimci Ali Kurt, Güngör Palas’ta gerçekleştirilen görkemli düğün töreninde hayatını meslektaştı Emel Çiftçi ile birleştirdi. Düğün öncesinde mevlidi şerif okutulurken, davetlilere yemek ikramında bulunuldu. Düğüne ev sahipliği yapan Kurt ailesi misafirleri kapıda karşılayarak yakın ilgi ve alaka gösterdiler.

KOZLUK NURŞİN AŞİRETİNİN DÜĞÜNÜ GÖRKEMLİ OLDU

Düğün törenine Batman ve çevre illerden tanınmış birçok iş insanı ve  seçkin davetli topluluğun yanı sıra Petrolspor Onursal Başkanı Aydın Gülmez, İş adamı hemşerimiz Aydın Kurt ve Zeki Kurt’ta katıldı. Yoğun ilgiye sahne olan düğünde damadın Babası Mahsum Kurt, Amcası Aydın Kurt ve Gelinin Babası Ömer Çiftçi, konuklarla yakından ilgilendi. 
Çiftin nikâh şahitliğini Eski Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Yürük, İş İnsanları Aydın Gülmez, Aydın Kurt, Heves Kurt ve Salih Karaatay yaptı. Genç çiftin evlenme cüzdanını Petrolspor Onursal Başkanı Aydın Gülmez vererek ömür boyu mutluluklar diledi.

HALAYLARLA COŞTULAR

Kozluk Nurşin aşiretini bir araya getiren düğünde farklı illerden gelen konuklar sanatçıların Kürtçe-Türkçe parçaların okunduğu düğünde halaylar çekti. Damat ve Gelinin ailesi bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarına teşekkür ettiler. 
Batman Demokrat Gazetesi olarak Ali ve Emel çiftini kutlar, Kurt ve Çiftçi ailelerini tebrik ederiz.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=