Lütfen bekleyin..



Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Batman’da Üyeleriyle Buluştu

05 Şubat 2023, 15:03 - Okunma: 202

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Batman Şubesi’nin il divan toplantısına katıldı. Eğitim gündemi hakkında değerlendirmelerin, sorunların çözümüne ilişkin önerilerin görüşüldüğü toplantıda konuşan Ali Yalçın, 3600 ek gösterge başta olmak üzere, birçok kazanıma imza attıklarını belirterek, “Temel hak ve özgürlükleri savunan, mali, sosyal ve özlük haklarını artıran, sağladığı

103 kazanımla eğitim çalışanlarının hakkının, itibarının, emeğinin, alın terinin teminatı olan bir sendikayız. Mevcut sorunların çözümünü sağlayacak olan da biziz. Toplu sözleşme hakkını alan, eksiklerine rağmen Öğretmenlik Meslek Kanunu için adım atılmasını sağlayan, 3600 ek göstergenin mimarı olan bir teşkilatız. Sözleşmelilerin kadroya geçirilmesini, nöbet görevine ücret ödenmesini sağlayan, öğretmen ve öğretim elemanlarının ek ödemelerini artıran, geliştirme ödeneğinin ödenmesine devam edilmesini, jüri üyelerine ücret verilmesini, sınıf öğretmenlerine haftada iki saat ilave ek ders ücreti ödenmesini, üniversite disiplin kurullarında sendika temsilcisinin yer almasını, toplu sözleşme ikramiyesi ile örgütlülüğü anlamlı kılan ve üyeye kazanç sağlayan da biziz” dedi.

Yasal düzenlemeler yapılırken, yeni mağduriyetlere neden olunmaması için özen gösterilmesi çağrısında bulunan Yalçın, şef, tekniker başta olmak üzere, 1. dereceye yükselen memurların da 3600 ek göstergeden faydalanmasının sağlanması gerektiğini söyledi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=