Lütfen bekleyin..



Batman Belediyesi, meslek liselerine maddi desteğini sürdürüyor.

02 Şubat 2023, 16:15 - Okunma: 190

Malabadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için maddi destekte bulunarak Belediye Ekmek Fabrikası’nda ekmek üretimini başlatan Batman Belediyesi, şimdi de Kozluk’ta okuyan öğrencilerin yetiştireceği çiçekleri satın almak için protokol imzaladı. Batman Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında ‘Mevsimlik Çiçek Siparişi’ne ait imzalanan protokol gereği yetiştirilen çiçekler, Batman’ın dönel kavşak, refüj, park ve bahçelerine ekilecek.

KOZLUK’TA ÖĞRENCİLER YETİŞTİRECEK, BATMAN’DA EKİLECEK

Yazlık çiçek yetiştirilmesi için yapılan protokol gereği, Batman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün ihtiyacı olan 10 bin adet ‘İri Kafalı Bodur Kadife Çiçeği’ Kozluk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okuyan öğrencilerin tecrübeli ellerinde yetiştirilerek okul yönetimi ve öğrencilere ek bir gelir sağlanacak. Yaklaşık 400 metrekare sera içerisinde okul bahçesi arazi üzerinde yetiştirilecek olan ‘İri Kafalı Bodur Kadife Çiçeği’ projesine önümüzdeki günlerde başlanacak. Kozluk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 5 yıldan bu yana ‘Tarım Alanı Bölümü’nden mezun veriyor. Ayrıca öğrencilere tarım ile ilgili sebze ve meyve yetiştiriciliği konularında da teorik ve pratik eğitim de veriliyor. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=