Lütfen bekleyin..



Petrolspor’da başarısızlığın sorumlusu kim!

01 Şubat 2023, 15:35 - Okunma: 492

Batman’ı 2. Ligde temsil eden ve geçtiğimiz sezon büyük umutlarla 2. Lige yükselen Kırmızı Beyazlılar‘da sorun ve sıkıntılar had safhada. Haftalardır galibiyet yüzü görmeyen ve en son galibiyetini Sivas Belediye karşısında alan Petrolspor’da alarm zilleri çalıyor. İlk 6 haftada 4 galibiyet alan Batman Petrolspor sonraki 15 maçta sadece 2 galibiyet alabildi. Petrolspor kalan 15 maçtan nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu olurken, kulüpte yenilik hareketi isteniyor.

Petrolspor’a önlem alınmaması durumunda kulüp için iş işten geçmiş olacak. Petrolspor’da çok sayıda sporcu değişimi yapılmasına ve hoca değişimine rağmen yaşanan başarısızlığın sorumlusu kim olduğu merak ediliyor. 

PETROLSPOR İÇİN VALİ CANALP’A ÇAĞRI

Bu hafta Ligde düşme potasında bulunan ve altyapı oyuncularıyla maça çıkan Bursaspor’a 1-2 mağlup olan Petrolspor’da hoca değişimi de bir fayda getirmedi. Büyük umutlarla transfer edilen Nihat Balan çıktığı ilk maçta güçsüz rakibine teslim oldu. Batman’lı futbolseverler kötü gidişatın sorumlusunun Petrolspor yönetimi olduğunu açıklayarak bir an önce Batman Valisi Ekrem Canalp’a çağrıda bulunarak taze kan değişimi yapılmasını istediler. Sosyal medya üzerinde de Yarasalar taraftar grubuda Petrolspor yönetimine çağrıda bulundu.

Petrolspor’da köklü yönetim değişikliğinin yanı sıra Forvet ve defansa iyi bir transfer isteyen spor kamuoyu tepkisini dile getirerek Petrolspor’un ligden düşmemesi için herkesin el birliğiyle çalışması gerektiğini belirttiler. Sezon başında TPAO’nun büyük bir bütçeyle talip olması ve kulübün devrinin engellenmesi nedeniyle TPAO2nun çekilmesi kulübe büyük sıkıntılar verdi.  

EN BÜYÜK DESTEĞİ VALİ CANALP SAĞLADI

Batman Valisi Ekrem Canalp, Petrolspora en büyük desteği kendisinin verdiğini söyledi. 
Fernas’tan takıma 1 milyon gelir geldiğini belirten Vali Canalp, kendilerinin de 4 milyonunun üzerinde destek verdiklerini söyledi. Petrolspor Yönetiminin, reklam ve sponsorluklardan gelen paranın ne kadar geldiği ve nerelere harcandığı kamuoyuna açıklaması bekleniliyor.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=