Lütfen bekleyin..



İyi Parti Batman İl kongresi yapıldı

29 Ocak 2023, 14:55 - Okunma: 459

İyi parti Batman İl Başkanlığı kongresinde Milletvekili aday adayı olacak olan mevcut il başkanı Kısmet Çelik Başkanlığı Şehmus Uras’a devr etti. Real Konak Otel’de yapılan kongreye kalabalık bir topluluğun yanı sıra İyi Parti Diyarbakır il başkanı Vecdin Ensarioğlu, çevre il başkanları, CHP’li yöneticiler ve çeşitli siyasi parti temsilcileri katıldı. İyi Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik’in divan başkanlığını yaptığı kongrede yapılan konuşmaların ardından tek listeyle seçime gidildi.

 İl Başkanlığına Şehmus Uras seçildi. Kongrede bir konuşma yapan Milletvekili Behiç Çelik İyi partinin iktidara yürüdüğünü belirterek “Türkiye yeni bir kavşaktadır. Burada eğer biz iyi Parti ve millet ittifakı olarak Türkiye'yi yönetme misyonunu görevini omuzlarımıza alıp bu aziz milletin bütün değerlerini yansıtamadığimiz takdirde o zaman vay halimize. Biz diyoruzki devlete Şefkat yakışır dedik Adalet yakışır ve devlete Liyakat yakışır, ama liyakatta kalmadı maalesef”  dedi.  Mevcut İl Başkanı Kısmet Çelik ise İyi Parti batman Milletvekili aday adayı olmak için aday olmazken, partiye yeni katılanlara da parti rozeti takıldı.  

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=