Lütfen bekleyin..



Çiçek, "Batı dünyası iki yüzlü"

28 Ocak 2023, 23:38 - Okunma: 362

AK Parti MKYK Üyesi Av. Murat Çiçek TRT Radyo 1’de haftalık yayınlanan “Türkiye Neyi Konuştu” Programına konuk olup, iç ve dış gelişmeleri değerlendirdi. Programda İsveç’te Kuran-ı Kerime yapılan saldırılar, başörtüsü özgürlüğü ve aileyi korumaya yönelik anayasa değişikliği teklifi ve Altılı masanın son toplantısı konuşuldu. Çiçek yaptığı açıklamalarda özetle; “Provokasyon ve

 haysiyetsiz saldırının yapılacağı önceden deklare edilip tüm İslam Aleminin tepkisini çekmesine rağmen maalesef İsveç makamları buna izin verdi. Üstelik bu çirkin saldırıyı ifade hürriyeti olarak tanımlamaya kalkıştılar. Oysa ki İnsan hakları teorisinde bir özgürlüğün doğal sınırı başkalarının özgürlüklerini ihlal etmemektir. Batı Dünyası Müslümanları bundan beri tutmaktadır. Eğer ihlal edilen özgürlük Müslümanın özgürlüğü ise kendilerinde sınırsız hak görürler. Böylece Batı Dünyasının iki yüzlü insan hakları anlayışları açığa çıkar.” Dedi. 
Programda ayrıca Başörtüsü özgürlüğü ve ailenin korunmasına dair anayasa değişikliğine değinen Çiçek, Altılı Masanın teklifi desteklememekle samimiyetsiz olduğunu söyledi. “Hepimiz biliyoruz ki Türkiye’de başörtüsü yasakları ve yaşanan zulümler CHP zihniyeti ve ortak hareket ettikleri vesayet odaklarının ürünüydü. CHP’nin bu konuda ciddi bir sabıkası var ve güven vermiyor. Başörtüsü AK Parti döneminde ve Recep Tayyip Erdoğan yönetiminde her türlü serbestliğe kavuştu. Artık gündemden kalkarak ciddi bir toplumsal ferahlama yaşandı.  .” Dedi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=