Lütfen bekleyin..



HDP BATMAN'DA STK’LARLA BULUŞTU

28 Ocak 2023, 14:37 - Okunma: 463

HDP genel merkezinin ülkedeki tüm kentlerde sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelme programları kapsamında Batman’da bir buluşma gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıya HDP Batman İl Eş başkanları Hürriyet kaytar, Hüseyin Sarik, HDP Batman Milletvekilli Necdet İpekyüz, görevden alınarak yerine kayyım atanan Batman Belediyesi Eşbaşkanı Songül Korkmaz,

PM üyesi Raci Bilici, Barış Anneleri Meclisi, HDP, DBP Parti Meclisi üyeleri partililer ve STK temsilcileri katıldı.

"GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZİ ALMAYA GELDİK"

Burada konuşan HDP Batman Milletvekilli Necdet İpekyüz, katılım gösterenlere teşekkür ederek buluşmanın önemine değindi. İpekyüz, “İlk buluşmamızı Amed’de yaptı ve buna paralel olarak birçok yerde STK’lar ile bir araya geldik ve diğer yerlerde de buluşmalarımız devam edecek. Buradaki amacımız bir şeyleri deklare etmek değil sizlerin önerilerini ve görüşlerini dinlemektir. Gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederim. Biz bu halkla beraber, bu halkın temsilcileriyle beraber yolumuza devam etmek istiyoruz. Başta barış anneleri olmak üzere kadın örgütlerinin mücadelesi olmak üzere, basının mücadelesi olmak üzere hepimiz bir mücadele yürütmekteyiz.

Bir birimizi eleştirelim, katkı sunalım, eksikliklerimizi bir birimize iletelim. Bizleri bugüne getiren değerler bizim onurumuzdur. ” ifadelerini kullandı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=