Lütfen bekleyin..



Batman’ın Geleceği ve Sorunları İçin Dayanışma

17 Eylül 2017, 17:21 - Okunma: 1277

Ticaret ve Sanayi Odası seçiminde aday olduklarını duyuran Batman Dayanışma Grubu, Hafta sonu düzenledikleri basın toplantısıyla çalışma ve projelerini açıkladı.Organize Sanayi Bölge Hasankeyf Kuruyemiş tesislerinde yapılan toplantıya Kentteki yerel ve ulusal basın mensubu temsilcilerinin yanı sıra Batman Dayanışma Grubu adayları katıldı. Toplantıda Batman halkına hizmet için 25 maddeden oluşan bazı projelerde kamuoyuna duyuruldu.

Dayanışma Grubu Sözcüsü Ekrem Çetin, yaptığı açıklamayla, 7 Ekim 2017 günü yapılacak olan Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Dayanışma Grubu olarak halka hizmet etmek amacıyla yola çıktıklarını söyledi.
"ÜRETİM, İSTİHDAM VE YATIRIM ALANINDA HALKIMIZA  HİZMET VERMEYE GÖNÜLLÜYÜZ"
Bölge olarak birçok alanda geri kaldıklarını veya geri bırakıldıklarını ifade eden Çetin, "Bu açığı kapatmak için resmi, yarı resmi ve özel sektörlerin özveriyle çalışmaları gerekmektedir. Ancak üzülerek belirtelim ki bu kurum ve kuruluşlar bugüne kadar hep amaçları dışında kullanılmıştır. Bizler bu sorunların giderilmesi adına Batman için dayanışma gurubu olarak etkin bir aday kadrosu ile taşın altına elimizi koyup BATSO yönetimine talip olduk. Birçok kesimden müteşekkil olan aday kadromuz tüm meslek guruplarında seçime girerek, üretim, istihdam ve yatırım alanında halkımıza  hizmet vermeye gönüllü olmuştur." diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=