Lütfen bekleyin..



“Balpınar en güzel hizmetlere layık”

26 Ocak 2023, 16:43 - Okunma: 468

İlimiz Balpınar Belediye başkanı Hüseyin Geylani gazetemizi ziyaret etti. Gazete sahibimiz Nimet Dal ile görüşen Başkan Geylani Gazetemizin 10. Kuruluş yıldönümü kutlarken, yeni yayın döneminde başarılar diledi. Balpınar’a önemli hizmetler kazandıran Başkan Geylani bölgede en başarılı belediye başkanları arasında gösteriliyor.

BALPINAR’A YENİ ÇEHRE KAZANDIRDI

Yaz sezonunda beldede hummalı bir çalışma yürüten Başkan Geylani, Belde de yeni açılan yollar, alt yapı, üst yapı, asfalt, parke, park, kaldırım ve içme suyu çalışmalarıyla önemli bir hizmet kazandırdı. 
6 bin nüfuslu Balpınar Beldesine 6 dönüm üzerine ‘Millet Bahçesi’ kazandırma çabasında olan Geylani Beldenin en güzel hizmetlere layık olduğunu açıklayarak vatandaşın sorunlarını çözmek ve hizmet etmek için bu yola çıktıklarını vurguladı.       


Balpınar beldesinde alt ve üst yapının büyük bölümünü tamamlayan  Başkan Hüseyin Geylani, Beldenin ortasında kalan ve mezbelelik bir görüntü oluşturan Hazine’ye ait 6 dönümlük alanı ‘Millet Bahçesi’ne dönüştürecekleri müjdesini verdi. Gazete sahibimiz Nimet Dal Beldeye yaptığı önemli çalışmalardan dolayı Başkan Geylani’yi tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=