Lütfen bekleyin..



VALİ CANALP BASIN KONSEYİNİ ZİYARET ETTİ

25 Ocak 2023, 16:47 - Okunma: 317

Batman Valisi Ekrem Canalp basın ziyaretleri kapsamında Batman Basın Konseyi’ni ziyaretinde Batman’ın kalkınması, istihdamın artması ve işsizliğin aşağıya çekilmesi için üretim ekonomisinin şart olduğunu kaydetti. Vali Canalp’ı Batman Basın Konseyi Başkanı Ercan Arslan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani’de yer aldı.

“BATMAN DÜNYAYA ÖRNEK OLDU” 

Pazar günü Batman’da yapılan Kuran’a saygı mitingine değinen Vali Ekrem Canalp, “Pazar günü yapılan miting çok güzel oldu. Batman bütün Türkiye’ye hatta dünyaya örnek oldu. Bu hepimizi ilgilendiriyor çünkü inancımıza, dinimize yönelik bir saldırı var. Bu eyleme karşı Batman örnek oldu, tüm dünya gündemine geldi” dedi. 

“BATMAN’A BASIN EVİ TALEBİ”

Ziyarette Başkan Arslan ve gazetecilerin Batman’ın tüm basın derneklerinin birlikte kullanabileceği bir “Basın Evi” ihtiyacı olduğunu belirtmeleri üzerine açıklama yapan Vali Canalp, “Basın Evi için bir alan varsa, belki belediye basını ile beraber müşterek kullanabiliriz.

Kentin içerisinde bir-iki katlı bir yer de olabilir veya müşterek kullanılan bir salon olabilir. Orada haber merkezi gibi bir yer olur ve haberler müşterek olarak yapabilir.  Bir iş merkezinde yada yeni yapılacak bir yerde, şöyle merkezi konumdaki bir yerin bir katını basın merkezi olarak kullanabiliriz” şeklinde konuştu. 
 ‘210 KÖYÜMÜZÜ GEZDİK’
Yapmış olduğu köy ziyaretleriyle ilgili konuşan Vali Canalp, “Köy ziyaretlerimiz çok iyi geçiyor. Şu ana kadar 210 tane köyümüzü gezdik. Edirne'ye gittiğimde 3,5 ayda 253 köy ziyaretini bitirmiştim. Buraya geldik, 8,5 ay oldu hala bitiremedim. Daha ziyaret edeceğimiz daha 81 köy daha var” dedi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=