Lütfen bekleyin..



Rektör Demir Sektör Temsilcileriyle Biraraya Geldi

20 Ocak 2023, 20:29 - Okunma: 255

Batman şehrinin gelişimine ve geleceğini şekillendirmeye katkı sunmak adına önemli çalışmalar yürütülen ve bu doğrultuda birçok sektörle iş birlikleri yapılan üniversitemizde, “Batman’ın Geleceği İçin Üniversite Sektör İş Birliği” toplantısı gerçekleştirildi. 19 Ocak 2023 tarihinde Merkez Kampüs Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilen

toplantıya, Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, üniversite yöneticileri, ilgili akademik personel ve sektör temsilcileri katıldı.Rektör Demir, Sektör Temsilcilerine Batman Şehrine Katkı Sunmak Amacıyla Üniversitemizde Yapılan Çalışmaları AnlattıToplantıya katılan sektör temsilcilerine, üniversitemizde sanayi, tekstil, eğitim, sağlık, tarım, turizm, enerji, kadın ve engelli istihdamı, girişimcilik ve start-up, genç istihdamı, müzik ve kültürel etkinlikler konularında gerçekleştirilen bilimsel ve akademik çalışmalara yönelik bilgilendirme yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Batman Üniversitesi olarak şehre katkı yapmayı öncelediklerini vurguladı. Göreve geldikleri günden itibaren şehre katkı sunmak amacıyla yaptıkları çalışmaları anlatan Rektör Demir, üniversitemiz tarafından Batman Halk Kültürü kitabı, Vizyon 2030 kitabının yanı sıra birçok kongre, sempozyum, çalıştay, zirve düzenlendiğini, bu çalışmaların Şubat ayında gerçekleştirilecek olan Bilişim Festivali ile devam edeceğini söyledi. Üniversitemiz ile sektör temsilcileri arasında şimdiye kadar 19 farklı konuda 15 toplantının gerçekleştirildiğini ifade eden Rektör Demir, üniversitemizde bu konularda hayata geçirilen projeler hakkında bilgiler verdi.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=