Lütfen bekleyin..



“Adalet, Özgürlükler ve Ekonomi’de büyüyeceğiz”

19 Ocak 2023, 15:46 - Okunma: 307

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, gazetemiz Batman Demokrat Haber’e ziyarette bulundu. Gazete sahibimiz Nimet Dal ile görüşen Başkan Müjdeci çalışmalarımızda başarılar diledi. Batman’da başarılı çalışmalara imza atan Başkan Müjdeci sahada yer alırken vatandaşın kendilerine karşı büyük bir teveccühün olduğunu STK’ların yoğun bir ilgi gösterdiklerini ve Türkiye’de büyük bir yankı uyandırdığını açıkladı.

“TÜRKİYE’NİN HER NOKTASINDA SAHADAYIZ”                                                                                                          
Ziyarette Başkan Müjdeciye Merkez İlçe Başkanı Şehmus Yılmaz ve partililer katıldı. DEVA Partisi'nin Türkiye siyasetinde bir ilke imza attığını belirten Başkan Müjdeci, "Seçimlere en hazır olan partiyiz. Daha şimdiden 22 farklı alanda eylem planlarımızı hazırladık. DEVA iktidarında yapacaklarımızı 5400 maddede teker teker taahhüt altına aldık. Geçtiğimiz hafta sonunda da Ankara'da Genel Başkanımız Ali Babacan'ın katılımıyla eylem planlarımızın genel lansmanını düzenledik. Her kesimden gelen on binlerce vatandaşımızın katılımıyla düzenlenen lansmanımız ile seçime de en hazır olan parti olduğumuzu ortaya koyduk. Türkiye; artık ekonomide, adalette ve özgürlüklerde yaşananların sorumlusunun kim olduğunu farkında.

Dolayısıyla yeni dönem birçok değişikliği beraberinde getirecek. Hem Batman'da hem de Türkiye'nin her noktasında sahada en çok bulunan parti olarak vatandaşlarımızla bir araya gelmeye, sorunlarını dinlemeye ve çözüm önerilerimizi aktarmaya devam edeceğiz." dedi.
“ANADİL EĞİTİMİN ÖNÜNDEKİ ENGELLER KALKSIN”               
Kürtçe için Anadilde eğitim konusunda tüm engelleri ortadan kaldıracaklarını belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, "Yaşam tarzına müdahaleyi tamamen kaldıracak ve ortak ve resmi dilimiz Türkçeye ek olarak, eğitim ve öğretimde Kürtçe gibi "Anadilinin kullanılması ve Geliştirilmesi Hakkı’nı anayasal güvenceye kavuşturacağız. Anadilde eğitimin önündeki engelleri tamamen kaldıracağız" dedi

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=